В Ужгороді відбудеться концерт до 80-річчя композитора Євгена Станковича

0

У рамках XIX міжнародного фестивалю сучасної і класичної музики «Музичне сузір’я Закарпаття» артисти Академічного симфонічного оркестру та Академічного камерного оркестру філармонії презентують концертну програму.

Цьогоріч музична спільнота України відзначає 80-річний ювілей всесвітньо відомого композитора, нашого земляка, Героя України, народного артиста України, лауреата Національної премії України імені Тараса Шевченка, академіка Національної академії мистецтв України, професора, завідувача кафедри композиції Національної музичної академії України ім. П.І. Чайковського Євгена СТАНКОВИЧА.

Музика маестро поєднує сучасність із давніми традиціями української пісні. Кожен твір – це глибока та щира розповідь. Ця музика проникає у наші душі, і байдужим не залишає нікого. Все, що у ній, – завжди актуальне і важливе.

У рамках XIX міжнародного фестивалю сучасної і класичної музики «Музичне сузір’я Закарпаття» артисти Академічного симфонічного оркестру та Академічного камерного оркестру філармонії презентують концертну програму з творів Євгена Станковича.

Подія відбудеться у неділю, 2 жовтня.

Початок о 17:00.

Локація: велика зала Закарпатської обласної філармонії.

Вхід вільний.

zakarpattya.net.ua

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я