Варто видалити все російське, – Жураківська про вірші Пушкіна, які є зброєю, а не казками

0
594

Актриса «Кріпосної» Олеся Жураківська вважає, що зараз варто відмовитися від всього російського. Вона наголосила, що навіть вірші Пушкіна, на яких вона виросла, зараз можуть бути зброєю, а не просто казками.

Нещодавно в інтерв’ю Аліні Доротюк Олеся Жураківська розповіла, що виросла на казках російського поета Олександра Пушкіна і часом їй складно говорити про скасування російської культури. Втім, акторка впевнена, якщо ми відмовимося від всього російського – це ще більше наблизить нас до омріяної перемоги над ворогом, передає 24 канал.

За словами акторки, зараз триває війна – є лише чорне та біле.

Для того, щоб не було розмов про «нє всьо так адназначно», треба зараз усе видалити. Як пухлину видаляють, то видаляють всі метастази й ще охоплюють тканини навколо них для того, щоб не було проблеми. Тому мені здається, що зараз треба видалити все, – поділилася зірка.

Далі вона продовжила: «Вдома ніхто нікому не забороняє, робіть що хочете. Але в державі цього не повинно бути. Я росла на казках Пушкіна, і мені не дуже просто це казати. Але коли вірші Пушкіна Безруков використовує як зброю і з мерзенною зарозумілою харею щось там читає, то треба усвідомити, що вірші Пушкіна можуть бути зброєю, а не тільки чудовими казками».

Раніше Дмитро Ступка говорив, що ми маємо відмовитися від усіх радянських речей, якими українці ще могли користуватися до 24 лютого. Актор сказав, що сьогоднішні події – це не війна, а знищення, тероризм та геноцид. «Це навала орди. Таких випадків було дуже багато в історії. Час циклічний. Багато речей повторюються: історія з Батурином, заборона української мови, сталінський режим, ГУЛАГ, Лесь Курбас, розстріли. Далеко не треба ходити – я пам’ятаю, як вбили Івасюка у Львові», – поділився Ступка.

Фото з інстаграму зірки

kino.24tv.ua

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я