Вечір не був нудним: у Львівській бібліотеці арештували кременецького письменника

0

Щоправда, відбулося це жартома, під час презентації пригодницького роману «Тачки і тьолки» у Львівській обласній бібліотеці для юнацтва ім. Романа Іваничука. 

«Так трапилося, що під час презентації книги «Тачки і тьолки» її автора арештував представник правоохоронних органів. Наша бібліотека висловлює обурення з приводу поліцейського свавілля і закликає всіх, хто може вплинути на ситуацію, сприяти якнайшвидшому звільненню Віктора Янкевича. Повірили? От ми теж!», – розповідають про імпрезу у бібліотеці.

До заходу у Львові долучився і ще один знаний на Тернопільщині письменник Сергій Синюк. «Ще перед презентацією двоє патрульних ломилися в бібліотеку, намагаючись відчинити ґрати з боку внутрішнього двору. «Ну, буває, помилилися адресою,» – подумали ми.

Але після співання тематичних пісень і розповідей Янкевича, під які гиготів цілий зал, до нас навідався один із цих патрульних. І от тоді вже стало не до жартів. Але розіграш швидко розкрився, Віктор, знаючи, що ми ведемо пряму трансляцію презентації, щосили крикнув: «Мамо, зі мною все добре!». Зрештою, вечір точно не був нудним», – підсумовують у книгозбірні.

Детальніше за посиланням.

terminovo.te.ua

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я