Відбулась презентація книжки відомої запорізької журналістки Валентини Манжури

0

«Крізь час і простір» – назва першої поетично-прозової збірки Валентини Манжури – відомої запорізької журналістки, відповідального секретаря Запорізької обласної організації НСЖУ, яку вона презентувала колегам колегам у пресцентрі «Журналіст».

Її філософська лірика охоплює сторінки дитинства, юності і зрілості. В своїх віршах та есе автор ділиться своїми роздумами про сенс і зміст життя, про вічні цінності, про родину, друзів, колег, про пори року, які надихають, і життєві події, які назавжди закарбувались у пам’яті – щемні і зворушливі…

Валентина Манжура читала свої вірші колегам, а потім естафету перехопили поціновувачі її творчості – колеги і друзі, які теж читали її душевні і щирі поетичні та прозові рядки.

Авторка щиро подякувала людям, без яких не відбулось би цієї збірки – відомому громадському діячеві, благодійнику та меценату, другу юності Валерію Козирєву, який фінансував її видання, та директору АА «Тандем» Віктору Текучу за прекрасний дизайн книжки «Крізь час і простір».

Були, звичайно ж, і теплі слова, і привітання, і дарування книги колегам з автографами поетеси та журналістки, пісні та спогади. Презентація, по суті, стала теплим кількагодинним спілкуванням друзів і колег, поціновувачів таланту та творчості Валентини Манжури.

nsju.org.

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я