Відбулась презентація збірки «З Україною в серці гарячім» Михайла Боярка

0

10 грудня в Будинку письменників НСПУ в рамках нового творчого  проекту «Моя перша поетична збірка», започаткованого Сергієм  Мартинюком, відбулась презентація збірки «З Україною в серці гарячім» Михайла Боярка.

Головна ідея проекту полягає в тому, щоб надати авторам віри в себе і свою творчість. Особливо тим, хто ще не має досвіду презентацій та творчих вечорів. «Так, починати завжди важко, але ж треба, — каже Сергій Мартинюк, — один починає в дитячому віці, а інший в зрілому. І хтось має допомогти напнути вітрила надії».

Отже, автор Михайло Боярко народився в самому центрі ГУЛАГУ. Він вижив наперекір смерті. Він вижив, бо мав написати цю книгу, мав присвятити її своїм батькам. Мав вижити, щоб мандрувати з гітарою (як колись бандуристи) від однієї сцени до іншої і співати про волю, гідність і Україну. Він своїм життям показав як з «справжньої радянської людини» відроджується справжній Українець. Михайло не має жодної маски. Йому не має сенсу її одягати, бо все написане йде від щирого серця.

Як сказав Михайло Боярко: «Я безмежно вдячний Сергію Мартинюку за натхнення і допомогу в народженні та виходу в світ моєї першої поетичної збірки. Він вміє переконувати і надихати. Я зараз щаслива людина. На майбутнє планую вступати до Національної спілки письменників України».

Підвів підсумки творчого вечора Сергій Мартинюк: «Друзі. Не боги горщики створюють. Сміливо йдемо далі, попереду багато чого ще треба зробити. Пам’ятайте наше рідне — якщо не хочеш жити в темряві, запали вогник правди про нескорене Українство».

Сергій Мартинюк

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я