Відбулась зустріч секретаря НСПУ Олександра Божка з головою Спілки письменників Грузії Маквалою Ґонашвілі

0

В рамках міжнародного Свята перекладачів, яке щойно завершилося у Вірменії, відбулася зустріч секретаря Національної спілки письменників України Олександра Божка з головою Спілки письменників Грузії Маквалою Ґонашвілі.

Під час розмови Олександр Божко запропонував грузинській колезі активізувати зв’язки між творчими організаціями обох країн, враховуючи традиційно дружні стосунки між українськими та грузинськими літераторами. Він передав пані Маквалі запрошення керівництва НСПУ відвідати Україну у зручний для неї час. Подякувавши за запрошення, очільниця грузинських письменників запевнила, що охоче відвідає Київ для зустрічі з своїми українськими колегами з тим, щоб обмінятися досвідом щодо діяльності письменницьких організацій, а також укласти угоду про творчу співпрацю між ними.

На світлині — голова Спілки письменників Грузії Маквала Ґонашвілі та секретар НСПУ Олесандр Божко після вручення їм премії «Кантег» («Світильник») Спілки письменників Вірменії та Вірменської Апостольської Церкви за популяризацію вірменського письменства, м. Ошакан (Вірменія).

Сергій Божко

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я