Відбулось засідання Секретаріату НСПУ

1

Під головуванням очільника НСПУ Михайла Сидоржевського відбулось засідання Секретаріату НСПУ.

Згідно порядку денного, були розглянуті питання поточного планування і проведення літературно-мистецьких заходів НСПУ. Заступнику голови НСПУ Тетяні Фольварочній доручено готувати Шевченківське свято, яке має відбутися на Донеччині в травні 2020 року.

Директор Будинку письменників НСПУ Ніна Шаварська доповіла про порядок проведення заходів на Банковій, 2, а також наголосила на неощадливому використанні електроенергії, у зв’язку з чим голова НСПУ запропонував ввести новий порядок роботи студій та засідань творчих об’єднань: з 1 листопада по 1 березня робота студій буде перенесена до читального залу бібліотеки НСПУ в тому разі, якщо на засідання збереться менше, ніж 15 осіб. В такі дні роботу бібліотеки буде подовжено на одну годину.

Рішенням Секретаріату затверджено розірвання угод з орендарями («Чорноморська телерадіокомпанія», ТОВ «Євротранизит»), які заборгували значні кошти за оренду приміщень в Будинку письменників. Також у судовому розгляді перебувають заяви керівництва НСПУ щодо необхідності погашення боргів орендарями.

Були розглянуті питання проведення звітно-виборчих зборів в Луганській ОО НСПУ, обговорено проведення зборів в Донецькій ОО НСПУ.

Про підготовку до друку Письменницького довідника звітувала Тетяна Фольварочна. Наразі збір даних майже завершено.

Під час засідання були розглянуті й інші питання порядку денного.

Прес-центр НСПУ

Прокоментуєте?

1 КОМЕНТАР

  1. На час проведення звітно-виборчих зборів письменників Луганщини я знаходився у лікарні, аж потім дізнався, що при голосуванні присутні на зборах віддали перевагу Тетяні Дейнегіній, але вона не була затверджена керівництвом НСПУ. Сподіваюсь, наші київські очільники знайдуть час для пояснення. Хіба ж замало нам війни на сході, так іще піде розбрат серед луганських письменників?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я