Відомий рівненський письменник певен, що Путіну не вдасться підкорити Україну

0

Рівне. Народний Дім. Велелюдно, як на ринку. Сюди люди приносять найнеобхідніше, щоби підтримати українських захисників та біженців.

А ще це можливість зустріти улюбленого письменника. Фото виявилось замало, поцікавилась чи бачить Макс Кідрук вихід із ситуації, в якій опинилась Україна:

– Чесно, я не бачу виходу. Того, що я не розумію для чого ця війна. Навіть якби захопили Київ чи вбили б Зеленського, ця війна нічого не змінить.

Напевно, сьогодні всі бачили це відео, коли люди з Херсону вийшли фактично без зброї і кричали: «Росія, іди нах*й!» І це Херсон! Не Хмельницький, не Житомир. Тому це добре з одного боку. З іншого боку Путін – це не та людина, яка визнає поразки. Тому чим це закінчиться спрогнозувати дуже важко.

З хороших прогнозів – це те, що його хтось зі своїх прибере, але це дуже і дуже мало ймовірно. З поганих прогнозів, що це все затягнеться на довгий час, навіть не на місяці, просто перейде в опозиційну війну на виснаження. І тоді нам треба буде сподіватися на те, що подіють санкції настільки сильні, що Росія не припинить своє існування, але, очевидно, не буде в змозі продовжувати активну війну.

Та поки Путін на чолі, я не бачу якогось швидкого вирішення цієї проблеми, на жаль…

– Як на ваш погляд за ці дні змінився український народ?

– Відбуваються взагалі дивовижні речі. Путін своїм безглуздим, неспровокованим нападом зробив те, що ми самі, напевно, не могли б зробити ще за років 30.

От тепер реально він усю Україну перетворив на бандерівську. Він показав Харкову, Херсону, Мелітополю, Маріуполю, чому бандерівці 70 років тому воювали проти радянщини. Тепер уже ні в кого не буде запитання, чому ми так усі згуртувались.

7dniv.rv.ua

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я