Вийшла друком нова книжка дніпровської письменниці Катерини Дудар

0
979

У молодої дніпровської письменниці Катерини Дудар вийшла книга «Чоловічий клуб», покликана підвищити рівень начитаності серед неактивної молоді. Як зазначає письменниця, з активною молоддю працювати легко, адже вона здатна робити над собою зусилля заради розширення власного світосприйняття. Неактивна ж молодь відсіює з інформаційного поля все емоційно недоступне. Але за законами соціуму, більшість людей є саме такими. І, на думку авторки, одним і завдань сучасного письменника є задоволення попиту молодого споживача на легкий для сприйняття контент.

Книга «Чоловічий клуб» – це продукт фанатської творчості, яка нині набирає популярність серед молодого читача. Вона частково перегукується з уже сформованими світами серіалів «Шерлок» (2010), «Локі» (2021) і «Добрі передвісники» (2019).

 Історія розповідає про п’ятьох учасників загадкового Чоловічого клубу, мета і засновник якого невідомі. Одні прагнуть позбавити себе членства, інші ж навпаки – ладні на все, аби лишилися тут назавжди. Читач має дізнатися, що це за Клуб і чому його учасники є такими різними.

Видання двомовне. Переклад на англійську Ростислава Собачинського подано паралельним текстом. Ілюструвала книгу київська портретистка Тетяна Ліхачова. Усього в книзі налічується двадцять п’ять ілюстрацій. На них зображені відомі актори, які постають в ролі клубменів.

Завдяки пізнаваним образам і характерам головних героїв, а також спрощеній подачі тексту, книжку можна рекомендувати для читання широкій категорії читачів.

Видання вийшло до продажу одразу на двох ринках – українському і загальноєвропейському.

Вітаємо колежанку і радіємо разом із нею!

Пресслужба ДОО НСПУ

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я