Вийшов трейлер воєнної драми «Мати апостолів»

0

Кінокомпанія «Студія «Золоте Руно» презентувала офіційний трейлер воєнної драми «Мати апостолів» режисера Зази Буадзе.

Про це повідомляє пресслужба Держкіно.

«У широкий кінотеатральний прокат фільм «Мати апостолів» вийде 3 грудня 2020 року. За словами авторів картини, цей фільм- уклін матерям, діти яких загинули, захищаючи Україну», – ідеться в повідомленні.

Фільм знятий за реальними подіями, які відбувалися на сході України у 2014 році, де ще й дотепер продовжуються бойові дії.

У стрічці йдеться про матір, яка заради порятунку дитини здатна на все, навіть пройти крізь пекло війни. Коли Софія дізнається, що літак її сина збито, вона вирушає у ризиковану мандрівку. Ніхто не може сказати достеменно, чи вижив її син. Матері доведеться вступити у відчайдушну боротьбу з сильними ворогами. На цьому шляху вона зі звичайної жінки перетворюється на матір, що втішає та рятує навіть пропащі душі.

Головні ролі в фільмі виконали Наталія Половинка, Богдан Бенюк, Олександр Пожарський.

Режисер-постановник – Заза Буадзе. Оператор-постановник – Олександр Земляний. Сценарій – Ратха Макеєнкова та Заза Буадзе. Композитори – Роман Григорів, Ілля Разумейко. Продюсер – Дмитро Овечкін. Стрічку створено кінокомпанією «Студія «Золоте Руно» за підтримки Міністерства культури України. Промокампанія відбувається за підтримки Державного агентства України з питань кіно.

Джерело: «Літературна Україна»

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я