«Вільна нація». Сестри Петрів із Калуша записали патріотичний хіт

0

У час війни у Калуській громаді кожен має свій фронт. У сестер-калушанок Христини Петрів та Марії Боднар (Петрів) — це мистецький.

Калушанки — випускниці Львівської музичної академії. Христина Петрів мешкала у Києві, проте з першими вибухами, які пролунали 24 лютого, повернулася у Калуш. Хвилювання за долю країни, за її майбутнє вилилися у пісню з назвою «Вільна нація», інформують «Вікна».

Сестри записали музичний твір в Івано-Франківську на Union Records. З відеорядом до музичного твору допомогли друзі з Києва — «Parsec studio». Партію бандури записувала теж калушанка Ірина Романів. Нещодавно пісня з’явилася на YouTubе та в соціальних мережах. Виконавиці планують запустити її і на радіостанціях.

«Цією піснею ми хочемо підтримати наш народ, український дух. Війна триває, але дуже скоро Перемога буде за нами, бо ми — вільна нація незламних, наш дух і віра з нами! За нами правда, з нами Бог, за нами перемоги крок!», — впевнено стверджують Христина та Марія.

«Тому, якщо почуєте з радіохвиль:»Ми вільна нація …», — підхоплюйте! Дякуємо дівчатам за патріотичний меседж», — зазначв міський голова Андрій Найда.

Фото: Андрій Найда/Facebook

vikna.if.ua

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я