Вірші в бомбосховищі

0

Кожен українець наближає перемогу на своєму місці, і митці не виняток. Працює культурний фронт і в Камʼянському на Дніпропетровщині.

1 липня, у стінах Міської бібліотеки ім. Т.Г. Шевченка, відбувся літературно-мистецький вечір «VivArt в бомбосховищі», організаторами якого стали членкині Національної спілки письменників України Євгенія Яворська та Марія Дружко.

Разом з активними учасницями літературного об’єднання «VivArt» Оленою Федіною та Катериною Кравченко, письменниці читали вірші та прозу, спілкувалися із слухачами про те, що зараз найбільше хвилює людей – про майбутнє, мрії, кохання та єднання нації.

Крім бажання трішки розважити та відволікти своїх читачів в такі непрості часи, літераторки поставили собі за мету в такий спосіб допомогти армії: відбувся збір коштів для ЗСУ, а також ярмарок, на якому представили вироби місцевих майстринь. Усі зібрані кошти були передані на придбання автомобіля для вивезення поранених із зони проведення бойових дій.

А родзинкою вечора став виступ кам’янського музичного гурту «Puzzlebox», котрі виконали авторські пісні, написані за час гарячої фази російсько-української війни.

Євгенія Яворська

Світлини із заходу надані фотографом О. Михайловським

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я