Визначено переможців Всеукраїнської літературно-мистецької премії імені Степана Руданського у 2020 році

0

Учора, 29 грудня, обласне журі Всеукраїнської літературної премії імені Степана Руданського визначило лауреатів премії у 2020 році. Про це повідомляє vn.depo.ua. з посиланням на пресслужбу Вінницької ОДА.

Лауреатами премії стали Микола Юрчишин, фейлетоніст журналу «Перець. Весела республіка», працівник всеукраїнської газети «Сільські вісті», за збірку гумористичних і сатиричних творів «Нічний приблуда»; Олена Вітенко, член Національної спілки письменників України, за книги гумору й сатири «У своїй Європі» і «Всяко жнеться», Сергій Коваль, член Київської організації Національної спілки письменників України, за книгу «ПереВибране».

Як повідомила начальниця управління культури і мистецтв ОДА Ольга Дернова, у 2021 році в положенні про премію з’явиться ще одна додаткова номінація, про що буде повідомлено пізніше.

Додамо, що премія імені Степана Руданського була заснована у 1994 році, а статус всеукраїнської отримала у 2006 році. Традиційно, вручення премії відбувається на батьківщині видатного письменника Степана Руданського в Калинівці. У 2021 році вручення відбудеться після 24 січня.

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я