Волонтери допомагають державі

0

З першого ж дня широкомасштабної агресії фашистської московії український народ в єдиному пориві піднявся на захист суверенної, вільної, незалежної України.

Мужні воїни-українці зі зброєю в руках відбивали і відбивають атаки знавіснілих посіпак Путіна. Бійці територіальної оборони – дехто зі своєю зброєю, а дехто й голіруч на підступах до рідних міст і сіл бережуть спокій і захищають рідних, друзів і сусідів.

Волонтери допомагають державі, забезпечуючи всім необхідним захисників.

Разом з усім українським народом мешканці Верхньодніпровська вносять свою лепту в перемогу над ворогом.

З ініціативи Сергеєвої Світлани Володимирівни, начальника гуманітарного відділу Верхньодніпровської міської ради, у приміщенні центральної міської бібліотеки всі охочі й, звичайно ж, бібліотекарі, плетуть маскувальні сітки. Особливу активність  і працьовитість виявляють Ольга Пархоменко, Валентина Янченко, Тетяна Тищенко, Ольга Волосюк, Ірина Ушакова, Вероніка Яценко, Світлана Ткач.

А Євген Безус, член Національної спілки письменників України, мешканець Верхньодніпровська, майже щодня приходить до бібліотеки і декламує свої патріотичні поезії. Це теж його невеличкий внесок у загальну перемогу нашого героїчного народу над знавіснілими варварами. Бо як ще можна назвати тих, хто руйнує міста, хто вбиває мирних жителів, хто руйнує наші святині під лозунгами «расширения русского мира» і  «звільнення нас від самих себе».

 Слава Україні!   

Пресцентр ДОО НСПУ

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я