Всеукраїнський літературний конкурс для дітей та юнацтва «Природи ніжний пагінець» імені М. І. Чабанівського завершив ІІ етап роботи

0

Інформація для учасників Всеукраїнського літературного конкурсу для дітей та юнацтва «Природи ніжний пагінець» імені М. І. Чабанівського.

Завершився ІІ етап Всеукраїнського літературного конкурсу для дітей та юнацтва «Природи ніжний пагінець» імені М.І.Чабанівського, організаторами якого є Центральний державний архів-музей літератури і мистецтва України, Національна спілка письменників України та Інститут філології Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

Цьогоріч юні літератори від 7 до 17 років з усієї країни надіслали до оргкомітету конкурсу 829 поетичних та прозових творів.

Під час ІІ етапу конкурсу, на базі Інституту філології Київського національного університету імені Тараса Шевченка під керівництвом доктора філологічних наук, професора кафедри історії української літератури, теорії літератури та літературної творчості Анатолія Олександровича Ткаченка за участю кандидата філологічних наук, доцента кафедри історії української літератури, теорії літератури і літературної творчості Георгія Олександрович Бандури та кандидата філологічних наук, асистента кафедри історії української літератури, теорії літератури та літературної творчості Марини Миколаївни Рябченко проводився відбір творів, їхнє читання та попереднє оцінювання.

Наступний етап – це фінальні оцінки професійного журі, до складу якого входять представники організаторів Конкурсу, літературознавці, прозаїки та поети, громадські діячі.

Нагадаємо, що журі Конкурсу визначає для кожної номінації конкурсу по 5 переможців у кожній віковій категорії. Переможці Конкурсу будуть відзначені дипломами та заохочувальними призами, передбачені також спеціальні дипломи та подарунки.

Спеціальними дипломами нагороджуються вчителі (керівники гуртків) переможців Конкурсу.

Урочиста церемонія нагородження переможців Конкурсу, приурочена до дня народження Михайла Чабанівського, відбудеться 18 вересня 2021 року в архівно-музейному комплексі «Літературно-мистецькі Плюти» Центрального державного архіву-музею літератури і мистецтва України за адресою: Київська область, Обухівський район, село Плюти, вулиця Малишка 44.

Зичимо перемоги та визнання юним талантам!

Координатор проекту завідувач архівно-музейного комплексу «Літературно-мистецькі Плюти» Лілія Подворна.

Контактний телефон: 095-300-20-04.

Джерело: facebook.com.

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я