Втеча пацюків: путін звільняє наближених та шукає гарантій військовим злочинцям

0

З’являються нові свідчення про посилення протиріч серед оточення путіна. У зв’язку з невдачами у війні проти України, в оточенні путіна вже розпочався пошук винних. Про це пише керівник Центру стратегічних комунікацій при Мінкульті України Ігор Соловей.

Планується відставка ключових військових злочинців – міністра оборони росії шойгу і голови фсб бортникова. путін їх вважає винними, оскільки жоден із них не зміг реалізувати бліцкриг щодо України у зв’язку з неправильною оцінкою розвідінформації, слабкою роботою агентури впливу, недооцінкою міцності ЗСУ та неналежною підготовкою русармії.

патрушев, який виступає за продовження війни проти України, який має симпатії у путіна, намагається узурпувати владу. Після усунення від доступу до путіна групи медведєва, наступний удар планується завдати по золотову, колишньому охоронцю путіна. Вже зараз фсб займається оточенням золотова.

Як стало відомо, медведєв, розуміючи крах російської економіки, готується до втечі. З цією метою дружина медведєва регулярно літає на власному літаку в Дубай, куди вивозить капітали та накопичене майно.

Іншою метою групи патрушева є кадиров, яким дуже незадоволені у фсб. Для зачистки бойовиків кадирова фсб ініціювало відправлення чеченців до України. у фсб усвідомлюють низький рівень підготовки бойовиків кадирова саме до військових дій і розраховують на втрату найбільш підготовлених його бійців. Останнє також підтверджується недавніми боями під Києвом, де чеченці зазнали значних втрат. Крім того, під час одного із боїв російські військові цілеспрямовано розстріляли кадировських бойовиків на одній із позицій.

Але найбільшим конкурентом патрушев вважає шестакова, сина якого путін хоче бачити своїм наступником. Вже зараз патрушев готується до дискредитації сім’ї шестакових з одночасним нав’язуванням у наступники свого сина. Цікавим є і той факт, що обидва нащадки цих діячів займають посади в міністерстві сільського господарства: патрушев-молодший — міністр, шестаков-молодший — заступник міністра, керівник «росрибальства».

Таким чином, невдачі в Україні, невдоволення російського олігархату та посилення протиріч в оточенні вже зараз змушують путіна та наближених до нього людей опрацьовувати варіанти його наступника, який міг би надати гарантії безпеки путіну та наближеним до нього військовим злочинцям.

Втім, російське керівництво так і не розуміє, що ні зміна керівників, ні зміна системи управління не зможуть уберегти їх від відповідальності за злочини, якщо вони не зупинять війну на прийнятних для України умовах, а не на надуманих наративах російської пропаганди.

sprotyv.info

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я