Розпочався прийом заявок на здобуття Мукачівської міської літературної премії ім. Юрія Мейгеша у 2021 році

0

Премія присуджується молодим авторам найкращих рукописів творів, які проживають і працюють на території Мукачівської міської ОТГ, повідомляє ua.kiszo.net. Прийом документів триватиме з 01 по 31 грудня. Вікова категорія з 16 до 35 років (на момент подання конкурсної роботи).

Переможцю присвоюється звання лауреата Премії, вручається диплом та сертифікат на премію у розмірі 10 тисяч гривень на видання збірки.

До участі в конкурсі на здобуття премії подаються:

-конкурсні роботи обсягом від 30 до 100 сторінок для поезії та від 50 до 150 для прози, формат сторінки А-4, шрифт Times New Roman, кегль 12, міжрядковий інтервал 1. На сторінках повинна бути нумерація. Друкувати текст потрібно з однієї сторони аркуша. Рукопис необхідно помістити в картонну папку із зав’язками, після чого запакувати у конверт. Не потрібно скріплювати сторінки чи вкладати їх у файли.

— до розгляду не прийматимуться твори, що друкувалися повністю або по частинах в книгах чи колективних збірках; розглядалися конкурсною комісією два роки підряд; несуть у собі заклики до насилля та принижують честь та гідність будь-якої людини; написані не літературною мовою, мають багато суржикових, грубих, лайливих слів, що не виправдані художньою необхідністю; оформлені неналежним чином.

– до рукопису твору необхідно додати: анкету-заявку претендента; фотокартку розміром 10х15; електронний варіант рукопису на Flash-носієві (або надіслати на електронну пошту – v.cul@mukachevo-rada.gov.ua); рекомендації (за наявності); ксерокопію паспорта.

Всі документи подаються до ЦНАПу Мукачівської міської ради за адресою: 89600, місто Мукачево, площа Духновича Олександра, 2 або до відділу культури Мукачівської міської ради за адресою: 89600, місто Мукачево, вулиця Штефана Августина, 36. По закінченні конкурсу рукописи авторам не повертаються. Робота комісії триватиме з 1 грудня по 30 квітня відповідного календарного року.

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я