В рамках Всесвітнього дня письменника у Львівській обласній організації НСПУ відбулася презентація двох новинок із серії «Бібліотека Крилатого Лева»

0

В рамках Всесвітнього дня письменника у Львівській обласній організації НСПУ відбулася презентація двох новинок із серії «Бібліотека Крилатого Лева»: роману українського прозаїка із США Петра Камінського «Остання війна…» та збірки оповідань «Ночі Талергофа» Олександра Лагошняка з обласного Миколаєва. Ці автори — учасники п’ятого літературного конкурсу рукописів прози «Крилатий Лев — 2020».

Перед презентацією всі присутні підтримали пропозицію в.о. голови Львівської обласної організації НСПУ, заслуженого діяча мистецтв України Олеся Дяка – у такий знаменний день урочисто вивісити фотопортрет Миколи Петренка в галереї літературної слави.

Гості від Департаменту з питань культури, національностей та релігій Василь Гладкий та Василина Метко вручили подяки та подарунки від голови Львівської облдержадміністрації письменникам Василеві Лилу та Мирославі Данилевській-Милян.

Паралельно Олесь Дяк привітав письменників-уродинників Іларія  Ляховича та Григорія Чопика.

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я