Забужко опублікувала фото з Малковичем: як українські поети жили 35 років тому

0

Оксана Забужко опублікувала фото разом зі своїм давнім другом, поетом Іваном Малковичем, та згадала, як жилося українським письменникам 35 років тому. Про це пише suspilne.media.

«Ось такі ми були – 35 років тому: «молоді поети», що, випадково зустрівшись на Хрещатику, читали одне одному нові вірші в «трубі» за кавою – десь до початку 1990-х читали, а потім – чи то вірші перестали бути важливими, чи ми перестали бути молодими, а чи просто – пересіли в авта, і випадкові зустрічі на вулиці зникли з побуту…

Ну що ж, Іване, дай Боже й ще через 35 – «в строю»: людям на користь, Україні на славу», – написала на своїй сторінці в соцмережах Оксана Забужко.

Що відомо

Нещодавно Івану Малковичу виповнилося 60 років. З цієї нагоди «Суспільне Культура» зустрілося з письменником та засновником видавництва видавництва «А-ба-ба-га-ла-ма-га».

Під час розмови Малкович зізнався, що має риси характеру, з якими тяжко жити, висловив міркування про роль культури у політичних процесах, а ще розказав про вихід нової книжки Ліни Костенко, яку було анонсовано.

Ольга Ліцкевич

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я