Література жахів: чим вона чіпляє?

0

15 липня 2020 року стартує проєкт «Інфіковані горором». На екваторі літа стартує проєкт, присвячений літературі жахів. Кожен охочий може долучитися до лекції про відомого американського письменника, який своєю творчістю захопив мільйони людей по всьому світу. Так-так, мова про Стівена Кінга, про романи якого йтиметься у першій онлайн-лекції проєкту «Інфіковані горором».

Що отримає слухач онлайн-лекції? Дізнається він, чому ми лякаємось горору, хто був до Стівена Кінга. Лектор розповість генезу жанру горор, і звідки «ростуть ноги» кінгових персонажів. І не тільки у С. Кінга.

І найголовніше – у лекції прозвучить основне питання, яке інтригує читацькі серця: чому твори майстра горор-літератури так чіпляють? У чому секрет його впливу на читачів?
Лектор – Анастасія Трофименко. Літературознавець. Дослідниця жанру горор, аспірантка Київського університету імені Бориса Грінченка.

Посилання на сторінку в Фейсбуці лектора: https://www.facebook.com/profile.php?id=100014956218953

Подія відбуватиметься на платформі Google Meet.

Зареєструватися на подію можна тут: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeDvMPv0Ff8v_lcxK3x2zndW67W3xeaUuzmidQo9wVK—V_NQ/viewform.

Партнери онлайн-проєкту: літературно-художній журнал «Дніпро», газета «Культура і життя», видавництво «Дім химер», Літературне угруповання «Бабай», «Фензін підвал», громадська організація «Міжнародна фундація розвитку», Український клуб шанувальників Стівена Кінга, «Кабінет молодого автора Національної спілки письменників України».

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я