Ада Роговцева з донькою у темряві при свічках емоційно прочитала вірші Лесі Українки

0

Артистки записали відео під час відключення світла через обстріли російських окупантів.

Народна артистка України Ада Роговцева разом із донькою, Катериною Степанковою показали, як провели час, коли відключили світло внаслідок обстрілів російських окупантів.

На сторінці в Instagram Ада Миколаївна поділилася відео, де зображена разом із донькою у темряві. Світло дають лише свічки, які стоять на столі. Артистки прочитали вірші поетеси Лесі Українки «Як дитиною, бувало…». І зробили вони це доволі емоційно:

«У Києві темно. Лесине слово горить», — підписала відео Ада Миколаївна.

Шанувальники народної артистки подякували їй за таку щиру декламацію віршів Українки, якою вони підняли дух українцям: «Дякую. Поезія Лесі і ви, які декламуєте. Прекрасно і, на жаль, актуально», «Які молодці, пишаюся вами! Не плачуть, нікого не клянуть, а тихенько читають і проживають одну долю на всіх. Дуже дякую вам Адо Миколаївно і Катерино», «Світло завжди перемагає темряву! В темні часи краще видно світлих людей! Тримаємось! Усе буде Україна!».

Нагадаємо, місяць тому Ада Роговцева поділилася своїм першим досвідом роботи у бомбосховищі. У рамках проєкту про Григорія Сковороду народній артистці довелося записувати відео в укритті.

Фото: instagram.com/ada_rogovtseva

tsn.ua

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я