Дніпропетровські письменники – у пошуках літературних талантів

0

«Подаруємо дітям казку» – так називається творчий літературний конкурс, який провадиться силами громадської організації  «Жінки плюс» за участі Дніпропетровської обласної бібліотеки для дітей. Цьогоріч він відбувся вже вп’яте.

Уже стало традицією, що ДОО НСПУ активно підтримує добрі починання колег. Спілчанці входять до складу журі конкурсу, допомагають в організації  імпрез-віншувань переможців, деякі беруть участь у творчому змаганні. Члени секції дитячої літератури ДОО НСПУ, яку очолює Еліна Заржицька, сприяють організаторам «Подаруємо дітям казку» в розповсюдженні інформації  серед початківців.

Цьогорічна ювілейна імпреза нагородження переможців відбулася на високому рівні. Її організатори, попри наше трагічне сьогодення, створили просто-таки феєрію гарного настрою. І річ не лише в тому, що учасники та переможці творчих перегонів отримали цінні пам’ятні дарунки й сувеніри. Серед подарунків – книги авторства дніпропетровських спілчан.

На заході панувала дружня атмосфера і відчуття позитиву в кожного з присутніх. До речі, серед фіналістів конкурсу двоє спілчанок – Олеся Омельченко та Лариса Омельченко.

«Звісна річ, Дніпропетровська обласна організація НСПУ була просто зобов’язана взяти учать у цьому заході, – стверджує голова правління ДОО НСПУ Фідель Сухоніс. – Подібні зустрічі допомагають пошукам молодих літературних талантів, сприяють поповненню лав НСПУ гідними членами та членкинями. Отож, подяка колегам із громадської організації «Жінки плюс» за їхню ініціативу та подвижницьку працю».

 На світлині: По завершенню імпрези

Пресслужба ДОО НСПУ

 

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я