До Луцька з презентацією книги приїде Богдан Коломійчук

0

У Луцьку запрошують на зустріч із письменником Богданом Коломійчуком та презентацію його найновішого роману — «300 миль на схід». 

Про це журналісти «Район.Культура» дізналися зі сторінки події у фейсбуці.

Книга є продовженням серії детективних історій про комісара Адама Вістовича – «Готель «Велика Пруссія» та «Експрес до Ґаліції». На гостей чекає захоплива розмова про історично-кримінальну літературу, еволюцію книжкових героїв та творчі плани за участі автора Богдана Коломійчука й модераторки Анни Єкименко-Поліщук.

Захід відбудеться 3 лютого у Волинській державній обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олени Пчілки (вул. Шопена, 11). Початок о 18:30.

Вхід вільний.

«300 миль на схід» — новий історично-кримінальний роман Богдана Коломійчука. Відень, 1920 рік. В Австрії післявоєнна економічна та політична криза. Вулиці щоразу спалахують комуністичними демонстраціями. Директорові віденської поліції надходить повідомлення про те, що одночасно дві молоді держави, Польська Республіка і Радянська Росія вимагають видачі такого собі Адама Вістовича, оберкомісара, що походить із галицького Лемберґа. Чому скромний поліціянт зацікавив найвищі дипломатичні кола? Чи вдасться уникнути міжнародного конфлікту? І що врешті комісарові приготувала доля і буремний початок ХХ століття?

Довідково: Богдан Коломійчук — український письменник-белетрист, автор історико-авантюрних та детективних романів. У 2013 році видав дебютний історико-авантюрний роман «Людвисар. Ігри вельмож», що отримав Гран-прі конкурсу «Коронація слова 2013». Автор книг «Таємниця Єви», «В’язниця душ», «Небо над Віднем», «Моцарт із Лемберга», Готель «Велика Пруссія» та «Експрес до Ґаліції».

history.rayon.in.ua.

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я