Кіану Рівз випустить роман, створений спільно з письменником Чайною М’євілем

0

Канадський актор Кіану Рівз дозволив письменнику-фантасту Чайні Мʼєвілю адаптувати свою серію коміксів BRZRKR про воїна, який подорожує, щоб зрозуміти безсмертя.

Про це пише The Guardian.

Голлівудський актор Кіану Рівз цього року опублікує свій перший роман у співпраці з британським письменником Чайною М’євілем. Їхня спільна книжка отримала назву The Book of Elsewhere («Книга іншого місця»). Події розгортаються у світі серії коміксів BRZRKR, створеній самим Рівзом, яка вперше була опублікована у 2021 році. У ній розповідається про безсмертного воїна, який подорожує тисячоліттями, щоб зрозуміти своє безсмертя.

Роман має вийти 23 липня у видавництві Penguin. Рівз, найбільш відомий своїми ролями у франшизах «Матриця» та «Джон Вік», сказав, що працювати з М’євілем було «надзвичайно». 

«Чайна зробив саме те, на що я сподівався, — він прийшов із чіткою архітектурою для історії та з розумінням, як він хотів би грати зі світом BRZRKR, світом, який я так люблю. Я був у захваті від його бачення, і для мене велика честь бути частиною цього процесу співпраці», — поділився Рівз.

Серед романів М’євіля — «Місто і місто», «Місто-посольство» і «Вокзал на вулиці Відчаю». Він єдиний письменник, який тричі отримував премію Артура Кларка за наукову фантастику.

«Іноді найкращі ігри — це ті, у які ви граєте з іграшками інших людей. Для мене була честь, шок і захоплення, коли Кіану запросив мене грати. Але я ніколи не міг передбачити, наскільки він буде щедрим на іграшки, які так довго створював», — додав Мʼєвіль.

BRZRKR, створений разом із письменником Метом Кіндтом і художником Роном Гарні, є найбільш продаваним оригінальним дебютом серії коміксів за понад 25 років. Комікс також отримає кіноадаптацію Netflix з Рівзом у головній ролі та аніме-серіал.
 

espreso.tv

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я