Лютий. Рік незламності: Зеленський звернувся до українців у річницю великої війни

0

24 лютого Президент України Володимир Зеленський, як і рік тому, у день повномасштабного вторгнення росії до України, звернувся до українців.

– Великий народе великої України! Рік тому в цей день із цього ж місця близько сьомої ранку я звернувся до вас із короткою заявою тривалістю всього 67 секунд.

У ній пролунали дві найголовніші і тоді, і зараз речі. Те, що росія почала проти нас повномасштабну війну. І те, що ми сильні, ми готові до всього, ми всіх переможемо, бо ми – це Україна! – почав своє звернення Володимир Зеленський.

Так, наголошує Президент України, розпочалось 24 лютого 2022 року – найдовший день нашого життя, найважчий день нашої новітньої історії.

– Ми прокинулись рано і відтоді не засинаємо, – зазначив Володимир Зеленський.

Глава держави констатує: ми не підняли білий прапор, а стали боронити синьо-жовтий, не злякались, не зламались, не здались.

Символом цього стали прикордонники Зміїного та маршрут, за яким вони відправили “русскій воєнний корабль”.

– Наша віра зміцніла, зміцнів наш дух, ми вистояли перший день повномасштабної війни. Ми не знали, що буде завтра, але точно зрозуміли: за кожне “завтра” треба битися. І ми бились. І вигризали кожну добу– пригадує Президент України.

Так Україна вистояла другий день, а потім третій.

– Три доби, які нам відводили на життя. Погрожували, що за 72 години нас не буде існувати, але ми вистояли четвертий день, а потім п’ятий. А сьогодні стоїмо рівно один рік. І досі знаємо: за кожне “завтра” треба битись, – наголосив Володимир Зеленський.

fakty.com.ua

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я