Мемуари принца Гаррі побили рекорди продажів

0

Оригінальне видання мемуарів принца Гаррі Spare побило рекорди продажів. Про це повідомляє видавництво Penguin Random House

Оригінальне англомовне видання мемуарів принца Гаррі Spare побило рекорди продажів у США, Канаді та Великобританії. У перший день запуску було продано 1.43 мільйона примірників. Як стверджує NYT, це найбільші продажі для нон-фікшну за всю історію видавництва Penguin Random House, найбільшого англомовного книжкового видавництва у світі.

Зокрема у Великобританії, де продали 400 000 примірників, єдиною книжкою, яку продали швидше у перший день запуску був Гаррі Поттер. 

Інтерес до книжки підігрівали численні інтерв’ю з принцом Гаррі, що стали прикладним кейсом для продажів книжок для багатьох англомовних видавців.

Українською мемуари принца Гаррі готуються до друку у видавництві «Лабораторія» і очікуються у продажі уже з весни. 

«Рукопис інтригує. З перших вуст про життя королівської родини», — зазначив засновник видавництва «Лабораторія» Антон Мартинов на своїй сторінці на Facebook.

Попередніми рекордсменами продажів у видавця були мемуари Барака Обами A Promised Land (українською — «Земля обітована», видавництво BookChef, 2022),  887 000 примірників яких розкупили у перший день, та мемуари Мішель Обами Becoming (українською — «Становлення», 2019 Book Chef) 725 000 примірників.

Принц Гаррі, герцог Сассекський — молодший син Чарльза III та його першої дружини, нині покійної принцеси Діани, онук королеви Великої Британії Єлизавети II. Повсюдно відомий за його коротким іменем як принц Гаррі. 

Джерело: The New York Times

chytomo.com

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я