МКІП оголосило мистецькі конкурси до Дня Героїв Небесної Сотні та Дня Соборності

0

МКІП оголосило мистецький конкурс із розроблення моделей інформаційних продуктів, у тому числі графічного характеру, для інформкампанії «Відзначення Дня Героїв Небесної Сотні».

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Міністерство культури та інформаційної політики.

«Для участі у конкурсі творчі спілки, підприємства, установи, організації незалежно від форм власності, а також інші суб’єкти господарювання мають подати Конкурсній комісії Міністерства культури та інформаційної політики з організації та проведення мистецьких конкурсів заявку на участь у друкованій та електронній формах за адресою та у строк, визначених в оголошенні, із зазначенням контактних даних уповноваженої особи від учасника», — ідеться у повідомленні.

Кінцевий термін подачі заявок та документів на участь у конкурсі (в друкованій та електронній формах) – 1 листопада 2023 року до 15:00.

Перший етап конкурсу – онлайн-голосування за подані проєкти на офіційному сайті МКІП відбудеться з 2 по 8 листопада.

Про всі деталі конкурсу – вимоги, терміни, необхідні документи можна почитати тут.

Окрім того, МКІП до 30 жовтня приймає заявки від митців на конкурс зі створення інформаційних продуктів на відзначення Дня Соборності України.

«Розпочався мистецький конкурс з розроблення моделей інформаційних продуктів, у тому числі графічного характеру, для планування, організації та реалізації інформаційної кампанії на тему: «Відзначення Дня Соборності України», — йдеться в повідомленні.

Термін подачі заявок та документів на участь у конкурсі спливає 30 жовтня о 15:00.

Творчі спілки, підприємства, установи, організації незалежно від форм власності, а також інші суб’єкти господарювання мають подати Конкурсній комісії МКІП заявку на участь у друкованій та електронній формах. До заявки учасник додає документи згідно з переліком. Заявка з друкованою формою документів подається у двох екземплярах.

Як відомо, День Соборності відзначають щороку 22 січня в річницю проголошення Акту Злуки Української Народної Республіки й Західноукраїнської Народної Республіки, що відбулося в 1919 році.

ukrinform.ua

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я