На Львівщині розпочався конкурс журналістських робіт імені Героя України Тараса Матвіїва

0

На Львівщині стартував конкурс журналістських робіт імені Героя України Тараса Матвіїва.

Як інформує пресслужба ЛОВА, цьогоріч конкурс проходить уже втретє. До участі запрошують авторів матеріалів на військову тематику, зокрема про Героїв зі Львівщини або військові підрозділи, які дислокуються у нашій області. 
Подати заявку можна до 5 липня.

Медіаматеріали мають бути оприлюднені в період з 6 червня 2023 року по 5 червня 2024 року. Детальніше про умови.

Всього у конкурсі чотири номінації, переможці яких отримають премію з обласного бюджету у розмірі 50 тисяч гривень. А також – призовий фонд Гран-прі, який становить 100 000 гривень.

«Мій син мріяв створити власний телеканал, де б транслювали документальні фільми, глибоку аналітику про події на передовій. Власне, цей журналістський конкурс – своєрідне втілення цієї мрії», – відзначила мати Героя Валентина Матвіїва.
Тарас Матвіїв – тележурналіст, громадський діяч, учасник Революції гідності та офіцер Збройних сил України. Проживав у Жидачеві.

З початку збройної агресії рф проти України у 2014 році допомагав війську. Загинув 10 липня 2020 року під час ворожого мінометного обстрілу села Троїцького на Луганщині, рятуючи двох військовослужбовців. 
Указом Президента України Тарасу Матвіїву було присвоєно звання Героя України з удостоєнням ордена «Золота Зірка» посмертно.

leopolis.news

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я