Парламентська бібліотека презентує нові надходження книжок за юридичним, економічним та історичним напрямами

0

Пропонується увазі користувачів віртуальна книжкова виставка нових надходжень до бібліотеки парламенту за грудень 2020 р. Добірка містить видання юридичної, економічної та історичної тематики.

100 ідей для Президента та Уряду України: проєктні ініціативи у сфері публічного управління : Збірник наукових праць. Т.1 / редкол.   Н.І. Обушна, А.П. Рачинський, С.К. Хаджирадєва (голова). – К. : НАДУ, 2020. – 271 с. – К-2 [34С3 / С81].

У збірнику, підготовленому на основі 100 проектних ініціатив модернізації публічного управління в цілому та публічної служби України зокрема, систематизовано інноваційні ідеї, що можуть бути використані в процесі формування концептуально-доктринального підгрунтя національної стратегії публічного управління. Акцентовано увагу на пріоритетності тих проєктів, що здатні полегшити налагодження конвергентної взаємодії між державою і громадянським суспільством та сприяти забезпеченню успішного проведення реформ в Україні.

White Book of Special Information Operations Against Ukraine, 2014-2018 / Ministry of Information Policy of Ukraine. – Kyiv, 2019. – 384 p. – К-2 [002(С2) / W63].

Біла книга спеціальних інформаційних операцій проти України 2014-2018 рр. англійською мовою. В книзі зібрані фейки російської пропаганди, спрямовані на підрив територіальної цілісності України та дискредитацію на міжнародній арені. Книга структурована у вигляді набору «серіалів» (наративів) із кількома «сезонами» (піднаративами) у кожному, які показують послідовне використання одних і тих же тем російськими пропагандистами протягом 2014-2018 років.

Система публічного управління національною економікою в умовах євроінтеграції: формування та розвиток : Монографія / Н. І. Олійник та ін.; за заг. ред. Н. І. Олійник, О. П. Слюсарчук. – К. : НАДУ, 2020. – 170 с. – К-2 [34С3 / С40].

У монографії досліджено процеси формування та розвитку системи публічного управління національною економікою в умовах імплементації Угоди про асоціацію між Україною та ЄС на прикладі різних рівнів державного управління, типів ринків, сфер діяльності.

Інформаційне управління Апарату Верховної Ради України.

Джерело: golos.com.ua.

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я