Російський письменник, який хотів загинути у танку на Хрещатику, тепер хоче, щоб путін став сталіним

0

Російський письменник, головний редактор газети «Завтра» Олександр Проханов, який належить до крила червоно-коричневих та імперських політичних діячів у рф у 2016 році мріяв про те, як він «згорить у танку на Хрещатику».  Він мріяв про те, що російський танк, буде підпалений американцями й це для нього була б «почесна смерть».

Тепер він пропонує на якійсь «науковій конференції» вимірювати історію росії у сталіних. Судячи з учасників цього заходу, це таке зібрання українофобів, імперців та патологічних соціопатів. Там же був і ще один письменник із крайніми рашистськими поглядами захар прилєпін.

Проханов розповідає, що «четвертим сталіним був сталін, а п’ятим сталіним має стати путін».  Божевільний російський письменник уважає, те що зараз робить путін, це «по-сталінські».

І тут же він заявив, що зараз народжується Гітлер, маючи на увазі президента України Володимира Зеленського.

Проханов іще  відомий тим, що порівнював росіян із хом’яками та бурундуками у 2009 році. А от у 2022 вже казав, що хом’яки «кинуть свої коріння і бульбашки, шикуються у ряди, ставлять собі на груди знак V або Z і вирушають хом’ячити. І зараз наші хом’яки літають із гіперзвуковою швидкістю і повністю виправдовують те слов’янофільське уявлення про себе, про свою несхожість, неповторність, божественне походження». 

Варто нагадати, що протоієрей РПЦ порівняв росіян зі свинями, та закликав їх їхати на війну, щоб умерти як герої.

donpatriot.news

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я