Соціальна відповідальність дніпропетровських письменників

0

У Дніпрі відбулася творча імпреза за участю відомого київського митця Дмитра Лінартовича. В організації заходу взяли участь і члени ДОО НСПУ.

Поет, актор, виконавець власної співаної поезії, «український голос» англомовного відео,  воїн – простий перелік, так би мовити, іпостасей цієї непересічної особистості вже викликає інтерес до згаданого заходу. І Дмитро не розчарував присутніх своїми виступом. Найперше – граничною посвятою свого таланту глядачам. Кожен, хто почув і побачив цього дня митця, міг почувати себе обраним. Таку енергетику й увагу до присутніх доносив талановитий виконавець.

«Я і мої колеги постійно намагаємось брати активну участь в громадському житті регіону. Ось і сьогодні я із задоволенням узяв участь в організації творчої зустрічі з Дмитром Лінаротовичем, – зазначає голова правління ДОО НСПУ Фідель Сухоніс. – Адже завдання справжнього члена нашої організації не просто займатися літературною творчістю, а всіляко сприяти утвердженню української України. Особливо це важливо під цієї жорстокої війни із споконвічним ворогом. І щоденна діяльність нашого сьогоднішнього гостя спрямована саме на утвердження наших  національних ідеалів».

Між іншим, Дмитро не є членом НСПУ. Хоча  рівень його поезій і громадянське сумління надають усі підстави поповнити лави професійного  письменницького союзу нашої країни.

Фідель Сухоніс, голова ДОО НСПУ

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я