У Житомирі відбулось урочисте відкриття пам’ятника народному артисту України Івану Сльоті

0

Про це повідомив на своїй сторінці у фейсбуку заступник голови Житомирської обласної ради Володимир Ширма.

«Сьогодні у Житомирі відбулось урочисте відкриття пам’ятника народному артисту України, хоровому диригенту, композитору, автору незабутньої пісні «А льон цвіте» Івану Михайловичу Сльоті. Видатний митець став справжнім символом української музичної культури, підкоривши серця мільйонів людей своєю майстерністю.
Відкриття пам’ятника Івану Михайловичу Сльоті у нашому місті – це знаменна подія. Це вираження вдячності та пошани за його неоціненний внесок у національну музичну спадщину.
Особисто знаючи Івана Михайловича, можу сказати, що він був не лише талановитою особистістю, але й чудовою світлою людиною. Його мудрість і щирість залишили глибокий слід у серцях тих, хто мав честь з ним спілкуватися та працювати.
Іван Сльота прославив Житомирщину і Україну на весь світ своїм унікальним талантом. Уся його творчість — сповнена любові до рідного краю та людей, теплих емоцій і щирості. Він написав понад 400 пісень, які стали народними. Усі вони відображають емоційність та красу української душі. Пісні Івана Михайловича й досі надихають, дарують радість та об’єднують.
Дякую митцю за творчість та безмежну любов до України!», — йдеться у повідомленні.
Пресслужба НСПУ

 

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я