Український письменник анонсував благодійний продаж неопублікованих творів за донат для ЗСУ

0

Популярний український письменник Любко Дереш запустив благодійний продаж своїх ранніх текстів, написаних у часи навчання у ліцеї та університеті. Всі зібрані кошти підуть на потреби ЗСУ. 

Про це він написав на своїй Facebook-сторінці.

За донат у розмірі 500 грн можна отримати роман «Наркотичні рослини Східної Європи» або оповідання «Волосся» та «Потойбічне». 

За 1000 грн Любко Дереш надсилає всі ці тексти. Як бонус письменник пропонує оповідання «Миротворець», присвячене Робертові Оппенгеймеру. Усі твори — в електронному форматі.

Виручені від благодійної акції кошти письменник спрямує на закупівлю дронів різного типу для 80-ї ОДШБ та покупку авто для 215-го батальйону 125 ОБр ТрО.

Довідка. Любко Дереш — сучасний український письменник.

Перша публікація — роман «Культ» у часописі «Четвер» (2002), коли авторові було всього 18 років. Потім вийшли романи «Поклоніння ящірці» (2002; написаний раніше, ніж «Культ», але вийшов після нього), «Архе» (2005), «Намір!» (2006), «Трохи пітьми» (2007).

Твори Дереша перекладені кількома європейськими мовами (німецька, польська, італійська, сербська тощо). Роман «Культ» був представлений на Лейпцизькому книжковому ярмарку 2005 року.

donpatriot.news

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я