В Україні знімуть містичний трилер «Мавка» і мультсеріал для дітей

0

В Україні створять містичний трилер для підлітків і мультсеріал для дітей на основі українського повнометражного анімаційного фільму «Мавка. Лісова пісня». Про це повідомила продюсерка анімаційного фільму Ірина Костюк в інтерв’ю «УП. Життя».

Продюсерка розповіла, що команда FILM.UA розвиває проєкт в інших форматах — готує анімаційний серіал-пріквел на 26 серій.

«У нас уже законтрактовані копродакшн-партнери — французька компанія TeamTo. Ми вже робимо анімаційні тести — в серіалі Мавка буде трошки молодшою. І, відповідно, ми розраховуємо на молодшу, ніж у повнометражного мультфільму, авдиторію», — зазначила Ірина Костюк.

Над мультсеріалом планують працювати з наступного року. Виробництво триватиме протягом трьох років.

Крім того, компанія працює над створенням ігрового фільму на підліткову авдиторію.

«Там ми віддамо данину оригінальній міфології, і сама “Мавка” буде дуальним персонажем. Міфологія українська і всі персонажі звідти, вони двошарові — там немає однозначного добра і зла. Звичайно, це не буде щось прямо фізіологічне і непривабливе — ми не будемо бачити органи через спину, як мавок зображують у міфах. Все буде дуже красиво та містично, загадково і подекуди навіть еротично», — розповіла продюсерка.

Як міжнародний референс проєкту вона навела приклад фільму «Сутінки» — саги про вампірів на основі серії романів американської письменниці Стефені Маєр.

Ось візуалізація майбутнього ігрового фільму «Мавка», згенерована штучним інтелектом:

 

Як повідомлялося, «Мавка. Лісова пісня» стала найкасовішою анімаційною стрічкою України. Пізніше харківське видавництво «Ранок» видало драму-феєрію Лесі Українки «Лісова пісня» з ілюстраціями з мультфільму «Мавка. Лісова пісня», після чого продажі зросли в 300 разів.

Чільне фото: mavka.ua

Зображення: FILM.UA

Джерело: УП. Життя

chytomo.com

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я