Відпочинок у Будинках творчості НСПУ

0

Одеса – головний туристичний та культурний центр півдня України. Вам надається прекрасна можливість насолодитися відпочинком в  БТП «ОДЕСА», який діє протягом року.

У тихому, затишному місці, біля самого Чорного моря, яке надихає на написання нових творів та проведення різних форм творчих зустрічей.

Ціни на відпочинок  у двомісному номері зі зручностями з жовтня 2015 р. по  квітень 2016р. від 150,00 до 200,00 грн. на добу, без харчування.
Будинок творчості «НАФТУСЯ» знаходиться в центрі мальовничого Трускавця. Відстань до бювета з лікувальною водою долається за 10 хвилин.  До ваших послуг – консультації професійних лікарів і масажистів, надання різних лікувальних процедур.  Відпочинок буде діяти протягом року.
Ціни на відпочинок у двомісному номері – від 120,00 до 200,00 грн. на добу, без харчування.
У 1936 році, в Ірпені, на колишній дачі київського фабриканта М. І. Чоколова, було створено Будинок творчості Спілки письменників України. Відтоді  Ірпінь та Приірпіння в цілому відомі,  як  літературний осередок, престижне місце дачного поселення багатьох письменників — сучасних класиків української  літератури.
Ціни на  відпочинок з жовтня 2015р. по квітень 2016р. –  90,00 грн. за добу, без  харчування.

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я