Відзначені найкращі автори літературного конкурсу імені Григора Тютюнника

0

До 90-ї річниці від дня народження видатного письменника Григора Тютюнника в Київському театрі «Сузір’я» вшанували найкращих авторів літературного конкурсу імені Г. Тютюнника. За 5 років творчого змагання.

Про це повідомляє litgazeta.com.ua з посиланням на grinchenko-inform.kubg.edu.ua.

Голова журі академік Микола Жулинський, меценат Віталій Скоцик, члени журі, організатори, видавці, митці, інформаційні партнери і, звісно, самі автори разом утворили гармонійне творче дійство, гідне пам’яті великого письменника.

За час існування конкурсу на його адресу надійшло понад дві з половиною тисячі рукописів, було визначено 56 лауреатів і 12 переможців, надруковано 12 авторських книг та альманахи з творами учасників.

Конкурс імені Григора Тютюнника заснований у 2016 році видавництвом «Саміт-книга», «Українською бібліотечною асоціацією» та Віталієм Скоциком.

До ювілею Григора Тютюнника організатори та журі оголосили творчий турнір між переможцями конкурсу різних років. Лауреатами стали: Юлія Сільчук із Волині, Володимир Бодня з м. Вугледара, Ольга Халепа з Харківщини, Юлія Бережко-Камінська та Катерина Холод з м. Ірпеня, Микита Рижих із Херсонщини, Катерина Бойко із Запорізької області, киянка Олеся Міфтахова та Ірина Лазоревич із м.Чернівців.

Гран-прі отримала Людмила Ясна з м. Києва за повість «Упійманий домівкою».

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я