World Illustration Awards 2024 номінувала роботи 4 українських ілюстраторів

0

Маша Фоя, Сергій Майдуков, Олеся Секереш і Марі Кінович увійшли до довгого списку престижної премії для ілюстраторів World Illustration Awards 2024. Довгий список номінантів оприлюднили на сайті Британської асоціації ілюстраторів.

Журі конкурсу відібрало до участі роботи:

  • ілюстрації Маші Фої «Adobe Creative Residency site» у категорії Advertising;
  • обкладинка Сергія Майдукова до книжки «Російський колоніалізм» (видавництво IST Publishing) у категорії Book Covers;
  • ілюстрація Сергія Майдукова «The Story of Wartime Kyiv» для книжки «I Will Show You How It Was: The Story of Wartime Kyiv» Іллі Пономаренка видавництво (Bloomsbury Publishing) у категорії Book Covers;
  • обкладинка Марі Кінович “Our. Common.” для однойменної книжки Тані Касьян  (видавництво «Лабораторія») у категорії Book Covers;
  • ілюстрації Олесі Секереш до книжки Василя Карп’юка «Чудернацька карпатська історія» (видавництво Discursus) у категорії Children’s Publishing.

Окрім того, до довгого списку в категорії Advertising увійшла ілюстрація художниці українського походження, яка зараз проживає в Ізраїлі, Свєти Дорошевої «Realms of Imagination».

Премію World Illustration Awards заснувала AOI (Британська асоціація ілюстраторів). Подавати свої роботи можуть як відомі, так і молоді ілюстратори.

Переглянути всі роботи, що увійшли до довгого списку, можна за посиланням.

Як повідомлялося, у 2022 році до довгого списку World Illustration Awards увійшли 4 ілюстратори, у 2023 — 5.

Зображення: сайт Британської асоціації ілюстраторів

chytomo.com

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я