25-річчя «Нашого голосу»

0

Днями в Бухаресті відбулися урочистості з нагоди 25-річчя від заснування часопису Союзу українців у Румунії «Наш голос».

 На офіційне запрошення Союзу в заходах взяв участь голова НСПУ Михайло Сидоржевський, а також делегація представників Чернівецької ОО НСПУ на чолі з головою організації Василем Довгим.

Відбулося кілька зустрічей, під час яких було домовлено про розширення взаємозв’язків, зокрема йшлося про підготовку антологій та обмін публікаціями у виданнях Союзу та в українській періодиці. Керівник НСПУ зустрівся з українськими письменниками в Румунії – Михайлом Михальчуком, Миколою Курсюком, Іваном Ковачем, Михайлом Трайстою, Миколою Корнищаном, колективом редакції часопису «Наш голос» на чолі з Іриною Мойсей.

М. Сидоржевський запросив українських письменників Румунії на щорічне Шевченківське літературно-мистецьке свято «В сім’ї вольній, новій».
Відбулася також зустріч голови НСПУ з керівництвом Спілки письменників Румунії, в рамках якої було домовлено про налагодження контактів та подальшу співпрацю.

Прес-служба НСПУ

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я