Бібліотека отримала у дарунок книжки від письменника Євгена Безуса

0

«Попри всі тяжкі часи в нашій країні, душа все ж таки потребує відпочинку і «підживлення». У переддень Святого Миколая наша бібліотека отримала посилку: в подарунок 5 книг від автора – придніпровського письменника Євгена Безуса.

Книги різного жанру: дитяча, гумор, іронічна проза, роман та поезія. Маємо на ваш вибір – для  душі. Ми вдячні пану Євгену за подарунок – неоціненний вклад у скарбницю нашої краєзнавчої літератури. Запрошуємо охочих перечитати твори нашого земляка», – таку інформацію зі світлиною з книгами Євгена Безуса, нашого спілчанина, виставила на своїй сторінці у фейсбуку Степівська бібліотека  Гречаноподівської ТГ Криворізького району  на Січеславщині

Ще шістнадцять бібліотек Криворізького, Кам’янського і Новомосковського районів, яким автор надіслав у дарунок свої книжки, висловили вдячність за надану літературу.   

Наш колега – Євген Безус планує надіслати по декілька примірників своїх книжок бібліотекам Чернігівської, Сумської, Харківської, Миколаївської і Херсонської областей, які найбільше постраждали від рашистських варварів.  До його ініціативи готові приєднатись колеги – члени Дніпропетровської обласної організації НСПУ.

Пресслужба ДОО НСПУ

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я