Чарують свіжим запахом любистку…

0

14 червня в обласній книгозбірні імені Дмитра Чижевського літературне об’єднання «Степ» імені Віктора Погрібного презентувало поетичну збірку поетеси  Наталії Природної «Запах любистку».

Наталія Природна (Коцюк) (10.05.1958-21.10.2021) – бібліотекар за фахом, багаторічна  членкіня літоб’єднання «Степ».

Збірка поезій підготовлена до друку членом Національної Спілки  письменників України Олександром Архангельським, а виданням книги опікувалась Ольга Полевіна  – керівник обласного літературного об’єднання «Степ» ім. В. Погрібного, член Національної Спілки письменників України.  За життя поетесі не вдалося видати книгу, її мрія здійснилась у квітні цього року.

Ольга Полевіна розповіла про своє знайомство з поетесою та її творчістю  і зазначила, що ця подія – зустріч із новою книгою поезій Наталії Природної є знакова для «Степу».  Поетеса Тетяна Микитась розповіла про своє віртуальне знайомство та творче спілкування з пані Наталією, читала її поезію, яка розчулювала, надихала, зачаровувала:

Вітри дивують казкою здаля,
Чарують свіжим запахом любистку,
Весняним щастям дихає земля
І небеса вклоняються їй низько.

Своїми спогадами про  Наталію Природну та її участю у телепередачі «Камертон душі» поділилася багаторічна ведуча цієї програми і поетеса Людмила Ніколаєвська.  

«Запах любистку» Наталії Природної завжди буде у пам’яті тих, хто знав  поетесу.

Тетяна Колєчкіна, завідуюча відділом краєзнавства ОУНБ ім. Д. Чижевського, м. Кропивницький

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я