Часопис «Бористен» побував у Дніпровській політехніці

0

Щедрий інтелектуальний дарунок – добірку літературно-мистецького, публіцистичного і науково-популярного часопису «Бористен» – отримала НТУ «Дніпровська політехніка» від голови ДОО НСПУ, редакції щомісячника (шеф-редактор Фідель Сухоніс).

НТУ «Дніпровська політехніка» — багаторічний партнер щомісячника «Бористен». За декілька десятиріч плідної співпраці було зроблено чимало добрих справ. У цьому легко переконатися, звернувшись до всезнаючого Google із відповідним запитом.

Нинішня Імпреза була присвячена тривалій та міцній дружбі. Понад тридцять років продовжується приємна та надзвичайно плідна співпраця Політехніки, часопису «Бористен» та його шеф-редактора Фіделя Сухоноса. Часопис висвітлював потужний розвиток університету – друкувалися статті, презентації, художні та наукові доробки, зустрічі з відомими людьми нашого міста та країни, зарубіжними гостями.

Цікавим був виступ пана Фіделя, який згадав, скільки робочих зустрічей було з академіком Геннадієм Півняком, професорами Віктором Пушкіним, Ганною Швидько, Віталієм Василенком. Надзвичайно цікавим та інформативним був виступ ректора НТУ Олександра Азіковського, який накреслив шляхи подальшої співпраці з часописом. Кожен із гостей Імпрези поділився своїми враженнями від співпраці з часописом та планами на подальшу роботу. Родзинкою стали прем’єрні читання уривків із творів студентів-філологів Дніпровської політехніки з надією, що вони в майбутньому будуть надруковані на сторінках часопису.

Студенти ОП 035.01 «Українська мова та література» мають від стейкхолдера Фіделя Сухоноса багатющий матеріал для пошукових розвідок під час пізнавально-мовленнєвої практики, для написання наукових статей, курсових робіт із сучасної української літературної мови та історії української літератури, а також проведення диспутів, круглих столів, тренінгів.

Дружня співпраця триватиме.

Попереду нові зустрічі, нові звершення!

Пресслужба ДОО НСПУ

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я