Донецька обласна організація НСПУ отримала очікуване поповнення

0

Збулося! У Слов’янську та Краматорську прифронтової Донеччини, де не вщухають бої та обстріли ворогами міст і сіл поблизу лінії фронту і далі, зафіксували пам’ятну приємну подію на творчому фронті. Поет і літературознавець Олег Максименко вже отримав членський квиток Національної спілки письменників України з рук голови Донецького обласного творчого осередку Миколи Сіробаби.

Сам Олег Максименко народився у Слов’янському районі, але з дитячих років живе, навчається і працює у Краматорську. Так, у тому самому місті, що вже тривалий час періодично здригається від прильотів ворожих потужних снарядів чи ракет. Наш новий колега-спілчанин є автором кількох збірок поезії та низки книжок історичних та літературних розвідок.

Вітаючи Олега Максименка із вступом до НСПУ, ми водночас вдячні керівникам спілки, які за нинішніх складних умов відгукнулися на наші клопотання і знайшли можливість, аби відбулося очікуване поповнення, що його дуже потребує потерпіла від війни Донецька письменницька організація.

Павло Кущ     

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я