Хмельницький: На сторінках альманаху — сорокарічна історія письменства

0

Як повідомляє «Голос України», у центральній бібліотеці Хмельницького у режимі ZOOM-конференції представили літературно-публіцистичний альманах «Південний Буг».

Модераторами зустрічі стали подільський письменник Віталій Міхалевський та завідуюча методично-бібліографічного відділу міської централізованої бібліотечної системи Світлана Сінькова. Участь у зустрічі взяли літератори, читачі, бібліотекарі майже з сорока локацій.

Альманах був виданий завдяки програмі підтримки книговидання місцевих авторів та популяризації української книги «Читай українською», яка діє в місті. Презентований випуск об’єднав два номери, які присвячені сороковій річниці створення обласної організації Спілки письменників України.

У книзі представлено 65 авторів із Хмельницького, області, а також майстрів слова з інших міст. Є в ній і дослідницькі матеріали, гумор, твори для дітей. Розміщені спогади про тих, кого вже немає, адже книга представляє всіх, хто був учасником обласної організації НСПУ за всі роки її існування.

Увійшли до неї і твори початківців, зокрема учасників поетичного клубу «Роса», який діє при Хмельницькому національному університеті.

Ірина КОЗАК.

Фото надано міською централізованою бібліотекою.

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я