Ісая 41:10 – це вірш із Біблії, яким YouVersion найчастіше ділився цього року

0

Додаток YouVersion Bible оголосив, що Ісая 41:10 став біблійним віршем, яким найчастіше ділилися на платформі у 2022 році. Джерело: christianheadlines.com.

Ісая 41:10, де наголошується на Божому захисті, забезпеченні та потісі, читається так:

«Тож не бійся, з тобою бо Я, і не озирайсь, бо Я Бог твій! Зміцню Я тебе, і тобі поможу, і правицею правди Своєї тебе Я підтримаю».

Цей вірш раніше займав перше місце у рейтингу YouVerison у 2020 році після бурхливого року, включно з поширенням у всьому світі COVID-19.

«Популярність цього вірша говорить про наше бажання нагадати, що навіть коли ми відчуваємо, що ми самотні у своїй боротьбі, це не так», — сказав Боббі Грюневальд, засновник і генеральний директор YouVersion, CBN News. «Як сказано в цьому вірші, Бог є нашою силою, і Він завжди з нами».

У 2022 році було встановлено, що Ісая 41:10 є додатком Біблії, який найчастіше поширюють у кількох країнах, зокрема в Аргентині, Франції, Німеччині та Сполучених Штатах. Крім того, виділення, закладки та нотатки використовувалися на платформі понад 2 мільярди разів.

Мобільний додаток також спостерігав зростання активності залучення до Біблії в країнах по всьому світу, причому найбільше зростання було на Кубі (76 відсотків). Тим часом у Європі та Африці спостерігалося найшвидше зростання зацікавленості Біблією.

За даними YouVersion, у 2022 році україномовне читання Біблії значно зросло в кількох європейських країнах, наприклад у Польщі (241 відсоток) та Німеччині (733 відсотки).

Загалом, цього року залучення до Біблії в Україні зросло на 55 відсотків.

Пошуки українською мовою на YouVersion зросли вдвічі на початку цього місяця на початку російського вторгнення в країну. Хоча початковими пошуковими термінами були «війна», «страх» і «тривога», слово «кохання» стало найпопулярнішим віршем у міру розвитку війни.

«Ці сім’ї переживають те, що більшість із нас не може собі уявити. У середині, ймовірно, найважчого періоду їхнього життя, вони звертаються до Біблії за розрадою, миром і надією», — сказав Грюневальд. «Для нас велика честь бути частиною того, щоб зробити Боже Слово доступним для Його людей у ​​їхній найважливіший момент».

З моменту створення у 2008 році YouVersion стала доступною більш ніж 1900 мовами та була встановлена ​​на понад 545 мільйонах пристроїв.

Грюневальд сказав CBN News, що він створив додаток, щоб заохотити людей читати Боже Слово щодня.

«Я просто намагався з’ясувати, як використовувати технології, щоб допомогти людям читати Біблію більш послідовно», – сказав Грюневальд.

slovoproslovo.info

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я