Фронтові читання: лікар із Чернігова поміж боями читає «Нескорену Чернігівщину»

0

Книжку «Нескорена Чернігівщина: реальні історії війни» вже читають на фронті українські захисники. Народний депутат України Борис Приходько написав про це на своїй сторінці у фейсбуку та виклав фото воїна, який тримає в руках наше видання. Це 30-річний Михайло. Він родом із Тернопільщини, та вже понад п’ять років живе в Чернігові і працює сімейним лікарем у Чернігівській міській лікарні №4. Понад пів року молодий хлопець на передовій мужньо боронить нашу Батьківщину.

«Михайло написав, що видання «Нескорена Чернігівщина», яке ми нещодавно презентували в Чернігові, вже читають на фронті українські захисники. Отак хлопці відпочивають між боями. Такі фото надихають і справді додають оптимізму! Бо армію тих, хто читає, ніколи не перемогти!!!!» – підписав фото народний депутат Борис Приходько.

Борис Приходько додав, що 4 грудня Михайло в колі побратимів святкує свій 30-річний ювілей. Політик побажав воїнові якнайскорішого повернення додому з Перемогою. Редакція інтернет-порталу «Челайн» приєднується до вітань.

Нагадаємо, минулої п’ятниці, 25 листопада, в Чернігові відбулася презентація книжки «Нескорена Чернігівщина: реальні історії війни» – про злочини окупантів в області. Книжка створена на основі журналістських репортажів із різних куточків нашої області. Одразу після звільнення Чернігівщини від російських окупантів журналісти ЧЕline поїхали до місцевих жителів і зафільмували їхні розповіді про ті звірства, які їм довелося пережити під час окупації. Із виданням книжки допоміг народний депутат України Борис Приходько.

Світлана Білоус

cheline.com.ua

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я