Книга з автографом Ліни Костенко «Бунт проти імперії: українські шістдесятники» Радомира Мокрика за донати на ЗСУ!

0

Видавництво «Абабагаламага» розігрує 10 книжок «Бунт проти імперії: українські шістдесятники» Радомира Мокрика з авторськими підписами за донати на ЗСУ!

Про це повідомив автор книги історик Радомир Мокрик.

«Друзі, два тижні тому мені пощастило особисто підписати книжку в Ліни Костенко. Зі згоди Ліни Василівни ми знову робимо розіграш для потреб фронту. Ми збираємо на дрони для декількох підрозділів і на антидронові засоби. Про все, звичайно, відзвітуємо. Умови прості – кидаєте сто гривень в банку – це Ваш квиток для розіграшу. Більше квитків – більше шансів виграти книжку з автографом. І навіть якщо Вам цього разу не пощастить – Ви все рівно зробите добру справу», — написав Радомир Мокрик.

Книга «Бунт проти імперії: українські шістдесятники» Радомира Мокрика стала справжнім бестселером. Видавництво «Абабагаламага» вирішили розіграти 10 книжок з авторським підписом і приготували особливий екземпляр з автографами людей, які всіляко допомагали у написанні цієї книги: Ліни Костенко, Богдана Гориня, Михайла Косіва, Марти Дзюби, Неллі Корнієнко-Танюк.

Умови розіграшу:

Закинути на МоноБанку донат (номер карти 5375 4112 0731 1619), в якому кожні 100 грн — це один квиток у розігруванні, 200 — 2 квитки, 1000 — 10 квитків і т.д. До 16 липня включно. 19 липня рандомно визначимо переможців.

У коментарях до внеску вказуйте електронну пошту.

Усі кошти буде спрямовано для механізованої роти 83 батальйону (105 бригада) на авто. Саме там служить історик і редактор «Історичної Правди» Володимир Бірчак, якому передадуть усі кошти.

«Ліна Костенко сказала, що «шістдесятники стали шістдесятниками тому, що це була когорта людей, об’єднаних між собою спільними переконаннями, боротьбою, чесністю». Тепер ми всі об’єднані спільною метою. Разом ми нездоланні!», — додав Радомир Мокрик.

istpravda.com.ua

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я