Кримськотатарський інструмент і вірш Симоненка: Джамала випустила альбом «Поклик»

0

Українська співачка Джамала випустила мініальбом «Поклик». Презентацію можна буде послухати наживо у Варшаві та Києві.

Українська співачка Джамала представила шанувальникам нову музичну роботу – мініальбом «Поклик». Це особлива платівка, яку наживо можна буде почути в київському Музеї Ханенків.

Джамала також представить новий EP шанувальникам у Варшаві та Кракові. Цей альбом особливий – він записаний у різних куточках Європи під час вимушеної розлуки з рідною домівкою через війну. До платівки увійшло 4 треки:

  • Take Me To A Place,
  • «Закохана»,
  • Be brave, be different,
  • «Сину» – створена на вірш Василя Симоненка.

Джамала поділилась, що період розлуки з домом був сповнений суму за рідними людьми, але й гордістю за свою країну. Тому всі пісні об’єднані елементами близьких їй культур – тут і кримськотатарський інструмент дойру, і народний спів, і українська поезія.

«За цей рік багато хто з нас почув свій поклик. Боротися. Рятувати. Любити. Для мене цей запис сповнений теплих почуттів до сміливих людей, які ніби все життя невтомно борються за власну волю й величну культуру», – поділилась співачка.

Уперше зірка виконає новий матеріал наживо 5 листопада у Національному музеї мистецтв імені Ханенків, який 10 жовтня постраждав від обстрілів із боку Росії. Усі кошти з продажу квитків будуть спрямовані на благодійні потреби.

Альбом можна прослухати онлайн за посиланням на різних платформах.

Джерело: Джамала

howbiz.24tv.ua

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я