Львівські письменники провели зустріч у музичному ліцеї імені Соломії Крушельницької

0

Нещодавно члени Львівської письменницької організації  Олесь Дяк та Юрій Грешко мали творчий  виступ в одній із елітних шкіл, а саме – у Львівському державному музичному ліцеї імені Соломії Крушельницької. Двадцять школярів  сьомого класу чемно зайняли місця за партами… І почалось!

Це була година глибокого, багатогранного й цікавого діалогу. Молоді люди, яких уже й дітьми не назвеш, активно доєдналися до бесіди, наповнюючи її зацікавленим змістом. Тож у класі –  жодного байдужого обличчя. Їхні очі горіли спрагою до знань, притому, що кожен із них (а це особливі підлітки, яких Господь обдарував  ідеальним слухом і музичними талантами) –  яскравий індивідуум з особистісним характером й темпераментом. Розмовляли про літературу і життя, слухали поезію й аналізували її, ділилися сокровенним і засипали запитаннями гостей. Учителі були здивовані своїми учнями: такими вони їх ще не бачили. Час промайнув, як одна мить.

Вкотре переконуєшся, що дитина – це tabula rasa, все, що посієш у її душі з ранніх літ – згодом проросте стиглим колосом. Тож варто всім пам’ятати: школа –  кузня майбутнього України.

Пресслужба Львівської обласної організації НСПУ

litgazeta.com.ua

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я