Маю честь бути Українцем

0

26 вересня в Товаристві «Знання» відбувся творчий вечір письменника Сергія Мартинюка «Маю честь бути Українцем». Оскільки наприкінці листопада Сергій Мартинюк мав представити свою нову книгу під однойменною назвою, але її презентацію довелось перенести на січень 2020, це був звичайний творчий вечір, під час якого гості могли поспілкуватися з письменником, а він — поділитися планами на майбутнє.

Привітати Сергі Мартинюка прийшли друзі і побратими — письменники: В.Кушерець, В.Василашко, І.Ющук, В.Неволов, Г. Лук’янчук, В.Петрук, О.Рябокрис, В Тарасенко, М.Боярко, А.Ятченко, В Кривобок, О.Мартинюк. Поет і бард М.Боярко присвятив Сергію Мартинюку пісню «Отаман», яку сам і заспівав на творчому зібранні.

Підбив підсумки творчого вечора видатний Іван Ющук: «Щиро бажаю Сергію Мартинюку нових творчих здобутків, нових книжок. Його книги надихають, примушують ставати Українцями. Саме тому я одну із книг Сергія Мартинюка «Горжусь, что я Украинец» поставив у себе на сайті «Школа української мови Івана Ющука» в розділі «Пізнаймо себе, Українці». Як людина Сергій Мартинюк глибоко порядна, цікава, різнобічна, патріотична і непохитна в своїх цілях».

В свою чергу, Сергій Мартинюк подякував друзям за підтримку і участь в творчому вечорі.

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я