Марія Бурмака: «Я не могла уявити, що Росія діятиме гірше за фашистів, а українці лягатимуть під танки»

0

Співачка та Народна артистка України Марія Бурмака дуже активно розповідає світовим ЗМІ про війну, яку Росія розв’язала на території України.

Нове інтерв’ю Марія Бурмака дала для Ukrlife.tv, а у своєму Facebook поділилася посиланням на нього. У ньому Бурмака трохи розповіла про своє інтерв’ю, яке зробило багато шуму в іноземних ЗМІ, яке вона дала в BBC Breakfast.

«На мене вийшли продюсери ранкового шоу BBC Breakfast. Спочатку я для них записала, що відбувається у Києві. Я вже знала, що відбувається з Харковом і не могла стримати сліз. Але більше я на камеру не плачу, бо ці соплі, вони зараз нікому не потрібні, і вони захотіли включити мене в прямий ефір, це дуже популярна програма, її дивляться всі… Моя англійська — вона не блискуча, але пояснити, що відбувається в Україні я можу. Що відбувається насправді, почала називати речі своїми іменами… А до цього, до речі, була ситуація, що я сиділа чекала включення. Вони розмовляють і про ситуацію в Україні, і про якісь рецепти там щось, а тут гудуть сирени в мене, і я не виходжу з кімнати, і фактично це не є безпечно. Я тут сиджу чекаю, а ви може не розумієте, що тут відбувається… і я досить емоційно про це почала говорити. Називати Путіна агресором, мордером і сказала Fuck You. І в цей момент ведучий швидко забрав мене з ефіру і почав вибачатися. Після чого на BBC почали дзвонити люди і говорити, «як ви могли її перебити, людина сидить під бомбами, і ми всі думаємо так само» і потім, я навіть не знала, ТСН надрукував, що ведучий потім вибачився у своєму твітері, – розповіла Бурмака.

Також Марія поділилася, як намагається бути корисною, залишаючись у Києві. Вона розповіла, що зараз дуже багато людей потребують допомоги, просто банально принести їжу та ліки. І є проблема, бо вони ж бояться відчиняти двері незнайомим людям, які принесли допомогу. «А мене вони знають, і не бояться. Популярність тут грає свою роль», – каже Бурмака.

Вона розповідає, що не могла навіть уявити, що нашу країну бомбитимуть фашисти, що люди лягатимуть під танки, а в Херсоні виходитимуть на мітинги та кричатимуть «Ідіть геть». «Цей час з одного боку жахливих відкриттів, а з іншого боку я неймовірно горда, що я українка та частина свого народу», — додала Марія.

tsn.ua

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я